Jump to content

  1. 0
  2. 0
  3. 0/5

Rate this Topic

- - - - -

Play Store Troubles

  • Please log in to reply

OP wdswds

wdswds

Crack Flasher

  • 122 posts

Posted 27 December 2012 - 12:47 PM #1

Hey everyone,

So I've been having this issue for the past week. I've been running mmuzzy's 4.2.1 ROM. So I look at my phone and find out that light flow pro isn't working. I find that it was uninstalled. I reinstall it and everything is working fine until I rebooted and see that it has been uninstalled again! After clean flashing jelly belly 11.1 and having the play store not there after flashing gapps again and again, I went back to mmuzzy and all of my paid apps were uninstalled after i let the play store restore my apps and rebooted! Now every time I reboot, I lose all the paid apps I installed! It doesn't matter whether I use the play store or tibu to install them, they go missing. One more thing. Now when I try to install some apps with the play store (tapatalk) I get error 24... Any help would be greatly appreciated! Thanks!

EDIT: Play store version is 3.10.10

Edited by wdswds, 27 December 2012 - 02:01 PM.

  • 0 Likes

brkshr

brkshr

Nexus 5

Posted 27 December 2012 - 12:54 PM #2

What GApps are you using?

These are the most commonly recommended

http://goo.im/gapps
  • 0 Likes

Nexus 5 - Stock 4.2.2 - Rooted

Nexus 7(13) - Stock 4.2.2 - Rooted


OP wdswds

wdswds

Crack Flasher

  • 122 posts

Posted 27 December 2012 - 01:01 PM #3

Well mmuzzys ROM has gapps included. Ill try to flash those now...
  • 0 Likes

OP wdswds

wdswds

Crack Flasher

  • 122 posts

Posted 27 December 2012 - 01:59 PM #4

Cleared the cache then flashed the gapps and the paid apps still uninstall themselves after installation. I fixed the error 24 by going to data/data and deleting the file.
  • 0 Likes

OP wdswds

wdswds

Crack Flasher

  • 122 posts

Posted 28 December 2012 - 04:36 PM #5

Bump

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
  • 0 Likes

runnirr

runnirr

Android Apprentice

  • 124 posts

Posted 28 December 2012 - 06:52 PM #6

Did you try to clear data for the play store app? Disconnect the Google account and reconnect?

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
  • 0 Likes

OP wdswds

wdswds

Crack Flasher

  • 122 posts

Posted 29 December 2012 - 08:34 AM #7

Cleared the data, but I'm not sure how to disconnect my Google a found in 4.2...
  • 0 Likes

masully84

masully84

Super User

  • 429 posts

Posted 29 December 2012 - 08:58 AM #8

Cleared the data, but I'm not sure how to disconnect my Google a found in 4.2...


I think what he meant was go under settings and remove your Google account. Give it a reboot then sign in again with your Google account

Sent from my Nexus 7
  • 0 Likes

S4(VZW) ROM: CM10.2 nightlies Kernel: Ktoonsez KT-SGS4 9-17 4.3 AOSP Recovery: TWRP 2.5.0.2

Nexus 7 ROM: CM10.2 nightlies Kernel: LeanKernel v2.2 Recovery: TWRP 2.6.3.0


OP wdswds

wdswds

Crack Flasher

  • 122 posts

Posted 29 December 2012 - 12:19 PM #9

That's what I meant. Where in settings do you do that? All I see for options is "sync now"
  • 0 Likes

OP wdswds

wdswds

Crack Flasher

  • 122 posts

Posted 29 December 2012 - 12:22 PM #10

Is it possible that this has to do with my android id being messed up with tibu?
  • 0 Likes