Jump to content

  1. 0
  2. 0
  3. 0/5

Rate this Topic

- - - - -

[TF101] [KANG] AOKP JB preview -- rolling release

  • This topic is locked

Frederuco

Frederuco

Member

  • 11 posts

Posted 26 July 2012 - 06:36 AM #21

I just flashed AOKP R2 from R1. R1 was installed after a wipe.

Touchpad toggle now working perfectly.

I still do not have RW premissions on /storage/sdcard1/ without using a root explorer:
Posted Image

I am also noticing that SHIFT+ARROWS do not select text and CTRL+C/CtRL+V are not working.

Dock battery icon in status bar is not functioning either. Not sure how to check it with SysFS. If you could let me know where to look in SysFS, I will feed back the info.

EDIT: GPS is not working for me either.

Edited by Frederuco, 26 July 2012 - 06:47 AM.

  • 0 Likes

acquariusoft

acquariusoft

Average Android

  • 9 posts

Posted 26 July 2012 - 06:48 AM #22

Just flashed Build 2, SuperSU, and Gapps and waiting for it to boot up now. I will report back shortly.
Anything specific anyone wants me to test?
;)

EDIT: Seems to be hanging on the android boot animation :_con: .
Rebooted to recovery and cleared both caches and tried again.. still not booting..

Here is what I did to flash Coming from rayman33's JB release#3 using the Rogue XM Recovery 1.5.0 (CWM- based Recovery v5.0.2.8)

  • I booted to recovery
  • wiped both caches
  • factory reset
  • flashed rom
  • flashed SuperSU
  • flashed Gapps
  • rebooted

Do I need to do anything special to flash?


have you check your download md5?
  • 0 Likes

OP K900

K900

K900-kun@Ganbaranai

Posted 26 July 2012 - 07:03 AM #23

Just flashed Build 2, SuperSU, and Gapps and waiting for it to boot up now. I will report back shortly.
Anything specific anyone wants me to test?
;)

EDIT: Seems to be hanging on the android boot animation :_con: .
Rebooted to recovery and cleared both caches and tried again.. still not booting..

Here is what I did to flash Coming from rayman33's JB release#3 using the Rogue XM Recovery 1.5.0 (CWM- based Recovery v5.0.2.8)

  • I booted to recovery
  • wiped both caches
  • factory reset
  • flashed rom
  • flashed SuperSU
  • flashed Gapps
  • rebooted

Do I need to do anything special to flash?

Try without SuperSU. If it fails, Logcat.
  • 1 Likes

OP K900

K900

K900-kun@Ganbaranai

Posted 26 July 2012 - 07:04 AM #24

I just flashed AOKP R2 from R1. R1 was installed after a wipe.

Touchpad toggle now working perfectly.

I still do not have RW premissions on /storage/sdcard1/ without using a root explorer:
Posted Image

I am also noticing that SHIFT+ARROWS do not select text and CTRL+C/CtRL+V are not working.

Dock battery icon in status bar is not functioning either. Not sure how to check it with SysFS. If you could let me know where to look in SysFS, I will feed back the info.

EDIT: GPS is not working for me either.

Shift+arrows was an ASUS thing I think, at least it's not there in JB. Not sure about GPS, the daemon seems to work, you get the blinking dot, but nothing really happens. I'll look into that. Dock battery too.
  • 0 Likes

neudof

neudof

Android Apprentice

Posted 26 July 2012 - 07:16 AM #25

Try without SuperSU. If it fails, Logcat.


is it possible to get a logcat if it will not boot?
  • 0 Likes
SGS2 E4GT - times_infinity's - ICS AOKP Milestone 6
Asus TF101 - rayman33's - JB AOSP Build#3

Get 2GB of free online storage accessible from any device with Dropbox: http://db.tt/DhSdics

OP K900

K900

K900-kun@Ganbaranai

Posted 26 July 2012 - 07:20 AM #26

is it possible to get a logcat if it will not boot?

It should be if it shows the boot animation.
  • 1 Likes

neudof

neudof

Android Apprentice

Posted 26 July 2012 - 07:26 AM #27

have you check your download md5?


7b7787f279663aa6afabeb4302da57a0
  • 0 Likes
SGS2 E4GT - times_infinity's - ICS AOKP Milestone 6
Asus TF101 - rayman33's - JB AOSP Build#3

Get 2GB of free online storage accessible from any device with Dropbox: http://db.tt/DhSdics

ManCityFC

ManCityFC

Average Android

  • 6 posts

Posted 26 July 2012 - 07:52 AM #28

Wouldn't work for me either. Got the default Android Boot animation then a black screen and nothing else.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
  • 0 Likes

acquariusoft

acquariusoft

Average Android

  • 9 posts

Posted 26 July 2012 - 08:13 AM #29

Wouldn't work for me either. Got the default Android Boot animation then a black screen and nothing else.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2


Same problem for me. I don't have first version installed before. Must be the problem?
The r2 is more little then first version.is normal?

Inviato dal mio Nexus S con Tapatalk 2
  • 0 Likes

OP K900

K900

K900-kun@Ganbaranai

Posted 26 July 2012 - 08:14 AM #30

Same problem for me. I don't have first version installed before. Must be the problem?
The r2 is more little then first version.is normal?

Inviato dal mio Nexus S con Tapatalk 2

Yeah it should be. Did any of you flash custom kernels? Don't.
  • 0 Likes