Jump to content

  1. 0
  2. 0
  3. 0/5

Rate this Topic

* * * * *
37 votes

[ROM]| AXI0M CROSSBREED | AOKP | 4.0.4 | KANG/HYBRID | 3/20/2012 |

  • This topic is locked

Stadsport

Stadsport

Android Lover

  • 108 posts

Posted 23 March 2012 - 05:30 PM #4751

Don't know if this has been mentioned, but my keyboard seems to be laggy as shit. Reboots don't fix it either. Also tried a different kernel.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

Mine has been at times, too. Its especially noticeable in Imo, sometimes in messaging, but mostly in Browser (like usual).
  • 0 Likes

CiminoUM5

CiminoUM5

Member

  • 27 posts

Posted 23 March 2012 - 05:43 PM #4752

My battery woes continue, with a twist of weirdness added today. Battery ran all the way down while I was at the gym today. Powered it back on to see if I'd have a couple percent left, as that's been known to happen. Started it got to the boot animation and then shut back down. Got to my car, plugged it into the charger, immediately powered it on, and suddenly I had 43%. It then drained down even faster than normal after that. Didn't get a chance to dump the betterbatterystats, so I'll try to post that tomorrow, but any ideas why it would jump from 0 to 43% like that?
  • 0 Likes

cvv1984

cvv1984

Member

Posted 23 March 2012 - 07:09 PM #4753

Can anyone explain why I get distorted letters on Widgets.

Sent from my Galaxy Nexus using RootzWiki
  • 0 Likes

dnoyeb

dnoyeb

Android Apprentice

Posted 23 March 2012 - 08:10 PM #4754

My battery woes continue, with a twist of weirdness added today. Battery ran all the way down while I was at the gym today. Powered it back on to see if I'd have a couple percent left, as that's been known to happen. Started it got to the boot animation and then shut back down. Got to my car, plugged it into the charger, immediately powered it on, and suddenly I had 43%. It then drained down even faster than normal after that. Didn't get a chance to dump the betterbatterystats, so I'll try to post that tomorrow, but any ideas why it would jump from 0 to 43% like that?


I've been experiencing the same thing, tried multiple different kernels. Always seems to coincide with going from wifi to mobile data. Normally I'll see awake locks in the graph until I reboot, then I'll have more battery. Weird stuff indeed

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
  • 0 Likes
beyondnoyeb
Samsung Galaxy Nexus AOKP M5 - FAUX123 kernel

Art Vandelay

Art Vandelay

Android Guru

  • 1,548 posts

Posted 24 March 2012 - 05:54 AM #4755

Anyone having an issue while on a phone call you pull the phone away from your head and the screen will not come back on? The power button won't even wake the screen.

Sent from my Galaxy Nexus using RootzWiki
  • 0 Likes

cvv1984

cvv1984

Member

Posted 24 March 2012 - 05:55 AM #4756

Can anyone explain this to me. It does it after the phone comes on and after exiting a app. Does this rom play nice with Nova Launcher

Sent from my Galaxy Nexus using RootzWiki

Attached Thumbnails

  • uploadfromtaptalk1332596999126.png

Edited by cvv1984, 24 March 2012 - 06:01 AM.

  • 0 Likes

cvo515

cvo515

Super User

  • 389 posts

Posted 24 March 2012 - 06:47 AM #4757

Can anyone explain this to me. It does it after the phone comes on and after exiting a app. Does this rom play nice with Nova Launcher

Sent from my Galaxy Nexus using RootzWiki


Have you tried a different launcher? Does it do the same thing? Try to clear data in Nova launcher in manage apps. And start over

Sent from my Galaxy Nexus using RootzWiki
  • 0 Likes

Sveke

Sveke

Android Master

  • 767 posts

Posted 24 March 2012 - 06:49 AM #4758

Don't know if this has been mentioned, but my keyboard seems to be laggy as shit. Reboots don't fix it either. Also tried a different kernel.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk



Going to 1.52ghz solved my keyboard lag. Fwiw


Sent from my Galaxy Nexus using RootzWiki
  • 0 Likes

ruvy01

ruvy01

Member

Posted 24 March 2012 - 07:14 AM #4759

Is it just me or are the start up tweaks not sticking... I tried looking to back a few pages and found nothing... this is with the newest update...the one before they worked fine.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

Edited by ruvy01, 24 March 2012 - 07:41 AM.

  • 0 Likes

cvv1984

cvv1984

Member

Posted 24 March 2012 - 07:14 AM #4760

Have you tried a different launcher? Does it do the same thing? Try to clear data in Nova launcher in manage apps. And start over

Sent from my Galaxy Nexus using RootzWiki

I have tired Apex as well and I am still getting the same thing.
  • 0 Likes