Jump to content

  1. 0
  2. 0
  3. 0/5

Rate this Topic

- - - - -

[ROM] First. KitKat 4.4 AOSP with 4.3 binaries - BUILD 4 - LAST BUILD

  • Please log in to reply

OP birdman

birdman

Super Amazing Elite Recognized Developer

Posted 04 November 2013 - 09:18 PM #1

First. - KitKat 4.4 for the AT&T HTC One BUILD 4 LAST BUILD

 

this build is now unified, one build for tmo, at&t and international devices.

 

Features: chocolate, built from source. 

 

Not working:

  • IR sensor.

Instructions: 

  1. Download it
  2. USE THE LATEST RECOVERIES (CWM OR TWRP) the old ones are broken in 4.4

  3. Flash it
  4. Scream "FIRST" and shove it in the faces of passerby's*
  5. leave some feedback, in a few days i'll have my nexus 5 and then i more than likely wont be updating this, so get any bugs in now.
  6. note: you may notice that wifi doesn't seem to want to connect, keep trying, or give your phone a second to settle on first boot and it'll work just fine. why this is i do not know.
  7. note 2: for some reason, some phones dont have gps working, use this app to fix it  (thanks monkboy24) https://play.google....droidlab.gpsfix

Download: http://d-h.st/SCh

GAPPS (new, thanks dhacker): http://d-h.st/EX1

 

Credits: 

- the cm team and msm8960 htc teams (for keeping things legit)

- dhacker (for moral support and help with a few things like sensors and gps)

- code aurora forums (for being swell)

Got here and are confused and want this for your htc one?

visit the sister threads:

 

 

 

*not responsible for repercussions of doing said act.


  • 5 Likes

phillip_viado

phillip_viado

Member

  • 14 posts

Posted 04 November 2013 - 09:52 PM #2

i cant get it to install. It says This package is for "m7att" devices; this is a "m7ul". E:Error in /data/media/0/First-m7att.zip (Status 7) Installation aborted. 

i have the AT&T HTC One, with official stock root with cwm touch


  • 0 Likes

OP birdman

birdman

Super Amazing Elite Recognized Developer

Posted 04 November 2013 - 09:54 PM #3

i cant get it to install. It says This package is for "m7att" devices; this is a "m7ul". E:Error in /data/media/0/First-m7att.zip (Status 7) Installation aborted. 

i have the AT&T HTC One, with official stock root with cwm touch

 

 

make sure you have the latest cwm touch specifically for m7att


  • 0 Likes

phillip_viado

phillip_viado

Member

  • 14 posts

Posted 04 November 2013 - 09:56 PM #4

make sure you have the latest cwm touch specifically for m7att

where do i get it


  • 0 Likes

OP birdman

birdman

Super Amazing Elite Recognized Developer

Posted 04 November 2013 - 09:58 PM #5

where do i get it

http://www.clockworkmod.com/rommanager

 

or you can wait for the m7ul build to come up.

the reason you most likely have the m7ul kernel (which isn't a problem persay) is because way back all these devices were m7ul, then they got split up.


  • 0 Likes

phillip_viado

phillip_viado

Member

  • 14 posts

Posted 04 November 2013 - 11:07 PM #6

finally got it to work. everything is working as far as i know except my calendar wont sync with my google account


  • 0 Likes

OP birdman

birdman

Super Amazing Elite Recognized Developer

Posted 04 November 2013 - 11:08 PM #7

finally got it to work. everything is working as far as i know except my calendar wont sync with my google account

 

thats more than likely a problem with gapps, i'll look into it once all these builds are complete


  • 0 Likes

phillip_viado

phillip_viado

Member

  • 14 posts

Posted 05 November 2013 - 12:15 AM #8

When I play videos on Netflix it plays but the picture is greyscale and top half is the video and the bottom half is grey
  • 0 Likes

OP birdman

birdman

Super Amazing Elite Recognized Developer

Posted 05 November 2013 - 12:25 AM #9

When I play videos on Netflix it plays but the picture is greyscale and top half is the video and the bottom half is grey

 

strange, i'll have to look into it somehow (dont have netflix). i know youtube plays fine.


  • 0 Likes

Micheal White

Micheal White

Member

Posted 05 November 2013 - 04:08 AM #10

I've got the same issue over on the T-mobile version. Is there anybody who can tell me where to find the menu key if the app doesn't have 3 dots visible?


  • 0 Likes